top of page

ABOUT

Een openhartige flapuit en een tikkeltje bijdehand, ook in haar muziek neemt Sheryl geen blad voor de mond.  Ze brengt graag poppy beats samen met speelse melodieën, daarbij wordt ze licht beïnvloed door de sound van 90’s R&B. Waar haar tracks een elektronische boventoon hebben, staat ze live met een energieke band op het podium. Ze wordt geïnspireerd door de muziek van onder andere Rita Ora, Charlie Puth en Mimi Webb

 

Als klein meisje begon de nu 26-jarige Sheryl al liedjes te schrijven over haar konijn. Inmiddels schrijft ze in haar muziek over haar eigen onzekerheden, relaties en het doorbreken van verwachtingen als jonge vrouw in deze maatschappij. Muziek is voor Sheryl een uitlaatklep, de dingen die ze in woorden niet durft te zeggen verklankt ze.  

 

In April 2022 bracht ze haar eerste single “Sorry Not Sorry” uit, waar ze zich heeft uitgesproken over hoe iedereen zich altijd met elkaar bemoeit, in plaats van met zichzelf. Rond mei 2023 kun je van Sheryl een nieuwe single verwachten, deze wordt al snel vervolgt door een EP. Tijdens het maken van deze EP raakte ze geïnspireerd door dark en synth-pop, dit zul je ook zeker terug gaan horen. 

 

Sheryl is klaar om het podium op te klimmen. Be ready voor een bak energie, poppy beats en pakkende hooks!
 

 

 

bottom of page